Денний Центр у Луцьку розпочинає навчальний курс для мам тих дітей, які відвідують ДЦ

News 16 Nov 2018

16 листопада в Денному Центрі “Маяк” (м. Луцьк) відбулась чудова зустріч з мамами тих дітей, які регулярно відвідують ДЦ. На зустріч прийшли 8 мам та одна бабуся.

На початку лідери ДЦ розповіли про денний центр, його історію, розпорядок та напрямок в навчанні цього року, а саме ДЦ запровадив вивчення курсу «Змінимо наш світ на краще». Потім лідери презентували для жінок навчання по курсу «Мудрість матері» та запросили відвідувати цей курс.

Чудовим подарунком для цих сімей були одяг та взуття, які приготувала церква. Лідери роздали ці речі мамам. Вони були дуже раді такій допомозі, адже в цьому велика потреба, тим паче на початку зими. Отож, команда ДЦ вірить, що ця зустріч принесе зміни в житті цих матерів, і вони, відвідуючи зустрічі курсу, будуть ставати ще кращими у вихованні своїх дітей.

Денний центр сфокусований не тільки на працю дітьми, а й на те, щоб впливати на усю родину, щоб сім’ї в важких життєвих обставинах змогли отримати піклування, надію на краще і Божу любов, проявлену через служителів ДЦ.

Підтримуйте важливе служіння Денних Центрів і моліться про зміни в житті дітей і їх батьків.

We're in social media
Subscribe to the newsletter