Денний Центр здійснює мрії дітей

News 11 Jan 2020

11-го січня 2020 року Денний Центр “Happy home”, що у м. Луцьк здійснив мрію трьох учасників ДЦ, одна з яких є помічником. На початку року лідери дізналися, що дівчата ніколи не були у аквапарку, а одна дівчинка взагалі не виїжджала за територію Луцька і мріяла просто побувати в новому місті. Тому, зібравши частину фінансів, лідери вирішили організувати сюрприз для дівчаток – завезти їх у Львів в аквапарк! Дівчата були переповнені радісних емоцій! “Ми розуміємо, що ніколи не потрапили б сюди, якби Бог не привів нас на ДЦ, тому ми дуже вдячні Йому і вам, за те, що ми вам не байдужі” – сказала одна з дівчат.

У результаті дівчата насолодилися часом відпочинку в аквапарку, відвідали знамениті Львівську реберню та майстерню шоколаду, багато гуляли та спілкуватися. По дорозі додому лідери виявили, що паралельно з цим здійснили ще декілька мрій: хтось хотів скуштувати справжній шоколад, хтось хотів побачити архітектуру Львова.

По приїзду дівчата дуже дякували Богу і лідерам. Денний Центр “Happy home”, який працює з дітьми з сімей СЖО, має на меті здійснити якомога більше мрій діток. ДЦ дякує усім партнерам, які підтримують і моляться про це служіння. Долучайтеся ще більше до підтримки цього важливого служіння. Разом будемо робити дітей щасливішими.

We're in social media
Subscribe to the newsletter