Зустріч служителів денних центрів та інтернатів Волинської області

Новини 30 Вер 2017

30 вересня в Луцьку відбулась зустріч служителів денних центрів та інтернатів Волинської області.
Це було динамічне спілкування, обмін досвідом і планування подальшої роботи.

У першій частині зустрічі служителям запропонували семінар на тему “Діти ризику”.
Спікер Оксана (практикуючий психолог, служитель інтернатів) розказала про умовну класифікацію дітей ризику і про методи і способи завоювання їх уваги і дієві методики євангелізації.
Кожен служитель ділився своїм досвідом у подоланні складних ситуацій у роботі з кризовими дітьми, розповідав про успіхи.

У другій частині окремо обговорювали роботу інтернатів та ДЦ.
Перший ДЦ на Волині з’явився 7 років тому. Зараз працює 12 таких центрів. Більшість з них організовані рік чи два тому.

Аня Сладь (координатор служіння ДЦ в МДХ) розповіла про служіння ДЦ в Житомирській області та про роботу МДХ з підтримки соціального служіння.

Вона свідчила про те, як Бог діє через це служіння серед дітей і в їх сім’ях.

Щиро вдячні Богу, що Він дозволяє бачити результати праці, що життя дітей і їх батьків змінюється через роботу ДЦ. Вдячні за можливість поділитися реальними історіями. Це змінює наші серця і серця слухачів.

МДХ славить Господа що служіння ДЦ розростається великими темпами і церкви розуміють важливість соціального служіння серед дітей. Зі своє сторони МДХ намагається всіляко підтримувати існуючі ДЦ та розвивати нові. Моліться разом з нами про рух Денних Центрів та підтримуйте це служіння і нехай славиться Бог через навернення дітей та підлітків, а також їх рідних.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку