Радіємо разом з “Happy Day” на Волині!

Новини 08 Тра 2023
Радіємо разом з “Happy Day” на Волині!

На Волині, 13 березня 2023 року, денний центр “Happy Day” відсвяткував свій шостий день народження. На жаль, минулого року, через війну, свято скасували, але цього року наша команда була рішуче налаштована відзначити свій перший маленький ювілей. Ми хотіли подарувати дітям незабутні моменти, тож дякуючи Богу, нам це вдалося.

Понад 45 дітей та команда були присутні на святі, і кожен зробив  усе можливе від себе, щоб це свято було незабутнім. Розпочали ми з прославлення, молитви та привітального слова від пастора. Усі разом подякували Господу за те, що протягом шести років Він вів, благословляв і оберігав нас.

Далі були спогади у вигляді спеціального випуску новин, де ми згадували різні яскраві моменти, які відбувалися в денному центрі протягом шести років. Також грали в цікаві та веселі ігри, спілкувалися, фотографувалися та просто щиро раділи.

Але найбільш цікаве чекало дітлахів  наприкінці – нагородження кожної дитини особливою номінацією та вручення подарунків. Згодом ми мали солодкий стіл та усі разом смакували дуже смачний торт. Це було незабутньо!

Щиро вдячні Господу та всім організаторам за те, що усі діти пішли зі свята з гарним настроєм та позитивними емоціями. Команда вірить, що у дитячій пам’яті буде ще один приємний спогад з дитинства. Ми молимося за усіх відвідувачів денного центру та дуже хочемо, щоб у житті дітей кожен день був щасливим та благословенним Богом.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку