Денний центр «Friends» у м. Хмельницький та історія його лідера

Новини 10 Тра 2023
Денний центр «Friends» у м. Хмельницький та історія його лідера

Зараз Назару 17 років, він є активним та завзятим помічником у двох Денних центрах міста Хмельницького. Його знайомство зі  служінням почалося з літнього християнського табору у 2019 році. Тоді Назар вперше в житті був у таборі, йому неймовірно сподобалось. Восени того ж року, на після-табірній зустрічі, усіх охочих дітей запрошували відвідувати Денний центр, тоді Назар теж виявив бажання та почав ходити на зустрічі.

У Денному центрі Назар зустрів нових друзів, робив домашнє завдання та покращив своє навчання, а головне, як він сам зазначає – дізнався хто такий Бог насправді. Так, протягом двох років Назар був учасником, але все змінилось коли в нашій країні почалась війна. На деякий час робота Денного центру зупинилася. Ще трохи пізніше почала організовуватись нова команда і нові друзі Назара запросили його допомагати у проведенні зустрічей та роботі з дітьми.

Назару одразу сподобалось, маючи уже певну практику з тих зустрічей, де він ще був як учасник. Тому йому було не складно стати одним з лідерів. Господь наділив Назара організаторськими здібностями і він залюбки служить ними, розвиває їх та у нього це чудово виходить, йому дуже подобається працювати з дітьми. В майбутньому Назар хоче продовжувати працю в Денних центрах та допомагати дітям змінити їхнє життя.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку