Про дружбу наших двох денних центрів та їх неймовірну місію.

Новини 08 Тра 2023
Про дружбу наших двох денних центрів та їх неймовірну місію.

Друзі – це скарб, який ми носимо завжди з собою, а нові знайомства – це вікна у світ незабутніх пригод та спогадів. У нашій групі денних центрів ми завжди раді новим знайомствам та можливостям зміцнити стосунки між нами. Недавно ми мали честь зустріти денний центр “ВітоClub” та денний центр “Ємільчино” на зустрічі-знайомстві з теми “Перевір твій фундамент”.

65 підлітків зустрілися, щоб насолодитися спілкуванням, цікавими іграми та рукоділлям, а також нашим смачним обідом. Відповідальний за ДЦ “Ємільчино”, Віктор Овсійчук, розповів про те, як міцний фундамент є важливим для нашого життя, а Ісус Христос може стати цим фундаментом. Ми були раді обміну досвідом та можливості молитися разом про подальше служіння для дітей і підлітків. Це була дійсно незабутня зустріч, яка зміцнила наші стосунки та збагатила наші серця!

Ця зустріч з підлітками стала для нас нагадуванням про те, що наші стосунки з друзями є надзвичайно важливими, а міцний фундамент побудований на любові та вірі у Христа є основою для щасливого та вічного життя. Ми дуже вдячні денному центру “ВітоClub” та денному центру “Ємільчино” за цю можливість зустрітися та провести час разом.

Це було неймовірно важливо для нашої групи та ми з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі, бо ми зрозуміли, що для нас нові знайомства можуть бути дуже цікавими та навіть перерости у справжню дружбу. Ми знаємо, що друзі – це ті, хто підтримає в складний момент, поділиться радістю та допоможе здійснити мрії. Ми раді, що мали можливість зустрітися з такою чудовою групою людей, і з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі, щоб продовжити будувати наші міцні стосунки та пізнавати разом Господа.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку