Завдяки міссіонерці Ніколь з МДХ Канади, діти з Денного Центру покращили знання з англійської

Новини 20 Лис 2018

Протягом вересня-жовтня Денний Центр у Хмельницькому мав за честь приймати в себе місіонерку Ніколь з МДХ Канади. Її діяльність в ДЦ була великою допомогою. Кожну зустріч вона приходила допомагала з шкільним завданням з англійської мови, також проводила уроки окремо для дітей дошкільного віку, навчаючи їх англійському алфавіту і цифрам, щоб підтягнути рівень мови дітей.

Для діток це було за радість, що є Ніколь, яка розмовляє іншою мовою і що вони на своєму рівні могли трішки з нею говорити. Також вона допомагала у проведенні самої зустрічі: проводила ігри, за допомогою яких вчили англійську. Та й для самих лідерів ДЦ була практика, де вони розвивали свій рівень іноземної мови, а інколи і театральні навички, щоб пояснити певні речі.

Гарним відгуком про служіння Ніколь, показав дзвінок мами одного хлопчика, який відвідує ДЦ і її прохання чи можна, щоб місіонерка займалася вивченням мови з її дитиною окремо від зустрічей ДЦ (додаткові дні). Мама розповіла, що коли Ніколь розпочала з ним робити англійську, то у нього покращилися оцінки у школі. Покращилась вимова іноземних слів, та і взагалі у хлопчика з’явилося бажання вивчати цю мову.

Отож вплив її дуже великий, і коли прийшов час Ніколь переїжджати в інше місце служити, діти з Хмельницького ДЦ не хотіли її відпустити. І на прощання зробили для неї особливу зустріч, подарували подарунок, позгадували чудові часи, проведені разом.

Денний Центр дякує Богу та МДХ Канаді за місіонерку, за її вклад у розвиток цих діток, за те що була гарним прикладом для їхніх батьків.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку