В Денному Центрі вивчають біблійні істини через приклади фізичних і хімічних дослідів

Новини 04 Тра 2019

Денний Центр в м. Покровськ започаткував донесення дітям біблійних істин через показові досліди. Так, один з таких дослідів вони назвали “Ради чого ти живеш?”. Лідер показав дітям два надувних шари, в один помістили листочки з надписами: “гроші, влада, кар’єра” та ін. і піднесли цей шарик до вогню. Він лопнув. В інший шар налили трохи води, що символізує “живу воду”, яку дає Христос тому, хто живе ради Нього і служить Йому. Піднесли до вогню і він не лопнув. Таким чином лідер продемонстрував дітям істину: Якщо ти живеш ради Христа, ти не розчаруєшся у Ньому.

Денний Центр в м. Покровськ проводить зустрічі тричі на тиждень для дітей з сімей СЖО. По вівторках вони грають команді ігри, вивчають Біблію, лідери допомагають дітям з домашнім шкільним завданням. По четвергах вони проводять англійські уроки, а по суботах – творчі майстер-класи, де діти власноруч виготовляють щось і творчо розвиваються.

З потеплішанням, Денний Центр почав проводити зустрічі на вулиці і грати активні командні ігри. Лідери кожного разу підбирають такі ігри, щоб учасники вчились взаємодіяти один з одним, проявляти турботу про інших.

А в кінці квітня діти в Денному Центрі святкували свято Пасхи. Вони слухали історії про Христа, що Він не міф, а реальна особистість. Лідери підготували благодійні подарунки для дітей – спортивні рюкзаки і зубні пасти. Тож, діти були дуже щасливі.

Підтримуйте в молитвах діяльність цього Денного Центру, щоб з’являлися нові волонтери, щоб були зміни в житті дітей та їх батьків, а також за організацію пікніків на природі.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку