В Денному Центрі у Ковелі збуваються мрії дітей

Новини 21 Лис 2018

Денний Центр “Щасливий день” у м. Ковель продовжує свої зустрічі. І хоча через те, що рано темнішає, кількість відвідувачів трохи скоротилась, проте зустрічі такі ж корисні і цікаві. Нещодавно лідери ДЦ проводили урок для дітей на тему мрій. Діти ділилися своїми мріями, вчились ввіряти свою мрію Богові в молитві. І Бог відповів на мрію одного хлопчика прямо на зустрічі ДЦ!

Денний Центр відвідала місіонерка Ніколь з Канади, яка в ці місяці служить в ДЦ на Волиці. Вона розказувала свою історію, як Бог її змінив на краще, спілкувалася з дітьми, вчила з ними англійську і мала нагоду вручити подарунок хлопчику Ромі – телефон. Цей подарунок став наочним прикладом того, що мрії збуваються! Радощів не було меж! Цей приклад чітко підкреслив суть уроку, який вели лідери ДЦ.

На зустрічах для дітей Денний Центр в м. Ковель дуже активно проводить різноманітні гуртки для хлопців і дівчат, де вони вчаться майструвати, куховарити, робити творчі поробки.

Служіння ДЦ активно розвивається, тож потребує підтримки і молитви за це. Отож приєднуйтесь до цього важливого служіння.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку