Свято подарунка для дітей з кризових сімей

Новини 23 Бер 2018

Прекрасна подія відбулась 23 березня 2018 року в приміщенні центральної церкви «Дім Євангелія» м. Луцьк, яку організували служителі цієї громади! Соціальна служба у справах дітей міста особисто запросила усіх діток та їхніх батьків з кризових сімей, з якими ще не працює дитячий денний центр «Маяк» на свято «Подарунок»!

На меті цієї зустрічі було розповісти сім’ям про найбільший подарунок, який вони можуть отримати в Ісусі Христі, а також запросити на подальші зустрічі, запропонувавши декілька варіантів! Тому в програмі даного заходу прийняв участь ляльковий театр, який поставив три дитячі вистави «Ромашка», «Яйце чи курка» і «Найкращий подарунок». Також пресвітер Волинської області Ярослав Леонтійович Троць підсумовуючи побачене, розповів присутнім про три основні подарунки, які ми маємо та можемо отримати: це наше життя, Ісус Христос та вічне життя в Ісусі Христі! Після цього служителі змогли презентувати служіння недільної школи, денного центру «Щасливий день», який має відкритись саме для цих діток з 30 березня, також зустрічі клубу «Майбутнє України», підліткове служіння, зустрічі для сімей, а також жіночі спілкування!

На зустрічі були присутні близько 85 діток та 40 батьків, а також команда посвячених служителів з 15 чоловік! В кінці зустрічі кожна дитина мала змогу отримати подарунок та за чашкою чаю поспілкуватись один з одним! Зібравши анкетні дані гостей, служителі мають надію, що Бог благословить подальші зустрічі з дітками та їхніми батьками! Молитовно підтримайте також команду нового денного центру «Щасливий день» та його відповідальну Юлю Марчук!

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку