Святкова зустріч Денного Центру з партнерами із США

Новини 25 Бер 2019

На початку березня в денному центрі “Джерело життя” відбулося справжнє свято. До дітей з ДЦ завітали друзі з Америки, пастор Джерел і його команда, які підтримують діяльність ДЦ. Кожен їх візит – це справжнє дійство. Діти співали пісні англійською, робили поробку на конкурс, грали в ігри, спілкувались, а також слухали біблійну історію. Гості роздали всім подаруночки, тож всі лишились задоволеними.

Пастор Джерел, говорить, що бачить велику користь у роботі денних центрів. І щасливі дитячі очі спонукають його знову і знову повертатися в Україну. Джерел підтримує відносини з підлітками, веде переписку в інтернеті, і тут на ДЦ мав індивідуальні бесіди із старшими вихованцями.

Для команди ДЦ ці партнери з Америки – велике натхнення. Їхня вірність і підтримка допомагають і лідерам не здаватися. Господь робить Свою справу через лідерів і через друзів з США.

Організатори запросили на цю святкову зустріч дітей, які були у літньому таборі і зробили рекламу Денного Центру. І одна дівчинка з мамою прийшла на 2 наступні зустрічі. Отож, слава Богу за це служіння для дітей групи ризику і всіх партнерів, які підтримують ДЦ. Долучайтесь до партнерства і моліться про це служіння.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку