Служителі Денних Центрів Волині отримали підбадьорення на наступний навчальний рік

Новини 24 Сер 2019

24 серпня 2019 відбувся тренінг для лідерів Денних Центрів Волині. Ця зустріч, на яку зібралися 10 служителів із 6 денних центрів, мала на меті обмін досвідом, навчання та підбадьорення лідерів на служіння в наступному навчальному році! Учасники тренінгу активно обговорювали радощі та труднощі в служінні минулого року, ділились знаннями й досвідом в тій чи іншій ситуації, обговорювали навчальні програми, по яких працювали та по яких планують рухатись далі.

Корисними стали й лекції, які підготували Марія Ковч (лідер ДЦ «Happy day») на тему «Виховання духовних дітей», та Наталія Руденко (відповідальна по навчанню команд з місцевої церкви «Фіміам») на тему «Лідер та його команда».

Великим підбадьоренням для служителів в той день стала також участь Сергія Мельничука (секретаря Волинського об’єднання ЄХБ), який у своїй проповіді на основі послання Юди нагадав усім присутнім про те, що усі ми є покликані, улюблені у Бозі Отці та збережені Ісусом Христом. Він спонукав лідерів цього важливого служіння далі боротись за свою віру і передавати її іншим!

Зустріч закінчилась смачним обідом в місцевій піцерії та отриманням подарунків і ресурсів для ДЦ. Слава Господу, що служіння Денних Центрів поширюється і зростає. Продовжуйте підтримувати і молитись про працю з дітьми із сімей СЖО, про забезпечення Денних Центрів, про духовне спасіння дітей і зміни в житті.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку