Школа лідерства для південних областей України

Новини 02 Гру 2017

Початок зими лідери південного регіону України зустріли в чудовій атмосфері навчання, адже саме в цей час проходила чергова 2 школа лідерства. На базі Таврійського Християнського Інституту зібралось понад 40 учасників.

Ще перед початком, було приємно спостерігати їх радісний настрій, а також те, що вони готові вчитись!

Кожен, хто приїхав сюди, мав багато питань, і віримо, що більшість отримали на них відповіді. Тому що кожен з семінарів, які прозвучали протягом двох днів, несли в собі багато практичних порад, побажань.

Наприклад, семінар який говорив Олег Дурбала, керівник молоді Південного регіону, торкнувся теми про наставництво, що найкраще вкладення – це вкладення в людей!

Поліщук Павло, адміністратор школи лідерства, у семінарі про випробування робив заклик не боятися труднощів, а сміливо їх проходити, адже тільки так лідер стає сильнішим, і зможе допомогти іншим.

Незалежно від того, хто на якому рівні лідерства – чи ти лідер молоді церкви, чи ти лідер недільної школи, чи будь-якого іншого служіння, Бог обов‘язково щось вчив! Тепер залишилось кожному, поїхавши у свої церкви, оцінивши своє серце, підкоритись Божому голосу і змінюватись, ставати кращими для Божого царства!

Деякі відгуки учасників:

“На цій школі я зрозуміла, що треба серйозніше відноситись до служіння, треба працювати над собою, та своїм характером, вчитися працювати в команді.” (Альона)


“На школі лідерства я прийняла рішення будувати взаємовідносини зі своєю командою, вкладати більше в людей. (Тетяна)


“На цій школі я дізнався для себе, що треба виховувати нове покоління лідерів, спроможне навчити інших.” (Микола)


“Я прийняла рішення бути вірною, постійною в своєму служінні, мати правильну мотивацію і мати правильні стосунки з Христом. Хочу своїм характером і вчинками бути прикладом для інших.” (Тетяна)


“На цій школі я переоцінив ставлення до своєї молоді. У кожній темі дізнався щось нове. Друкований матеріал підтверджується особистими прикладами спікерів. Це вогонь! Я прийняв рішення більше часу приділяти вирощуванню лідерів серед тих, хто у мене вже є.” (Сергій)

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку