Підсумки служіння Денного Центру в Теофіполі

Новини 11 Лип 2017

Час проходить дуже швидко. Ще нещодавно наш Денний центр лише розпочинав новий навчальний рік, а вже сьогодні у нас випускний. Скільки неповторних моментів Господь подарував нам під час навчання у цьому році.

Згадуючи приємні митті, які ми проводили з дітьми разом, на обличчі одразу з’являється посмішка, а на очах сльози щастя. Яке благословення працювати з дітьми, навчаючи їх Слова Божого.

Цього року наш Денний центр працював у новому форматі. У нас було аж 4 групи дітей, які проходили різні біблійні програми. Рік був благословенний. Через велику кількість дітей, які бажали ходити на заняття, ми прийняли рішення зробити кілька груп. Слава Господу, що знайшлися учителі, які з задоволенням виявили бажання трудитись у ДЦ. Всього за навчальний рік ДЦ відвідувало близько 60 дітей віком від 5 до 15 років.

Ми дуже вдячні Богу за мудрість, яку він нам дарував, за підтримку, за усі благословення, які супроводжували нас. Дитячі серця змінювались, наповнювались любов’ю, радістю та добротою.

Остання наша зустріч пройшла у спокійній атмосфері. Діти поласували фруктами та солодощами, отримали подарунки за досягнення впродовж року, згадали різні моменти під час навчання, міцно обнялись та попрощались на недовгий час. Вже з 31 липня у нас стартує час літніх таборів, де ми знову зустрінемось.

Наша помісна церква оживає, коли на служінні інколи буває більше дітей, ніж дорослих. Це така радість, бачити щасливі обличчя дітей, які склавши долоні разом моляться, дякуючи Господу за те, що він їх любить.

Ми віримо, що новий сезон ДЦ буде ще більш захоплюючим. Не гаючи часу ми вже плануємо щось нове та цікаве для дітей. Ми дякуємо Господу за все та славимо Його велике ймення! Моліться за нас та підтримуйте наше служіння.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку