На одному таланті далеко не заїдеш

Новини 04 Лис 2017

Саме з такою темою відбулась дванадцята, фінальна сесія Школи Лідерства Житомирської області. Вона проводилась 3-4 листопада в м. Радомишль. Близько 110 лідерів зібралися навчатися, надихатися, відновлювати сили.

Організатори навчання продовжили традицію і до викладання семінарів запросили місцевих служителів, лідерів та пасторів, які навчили якостям, необхідним в додачу до таланту, щоб мати успіх у служінні.

МДХ славить Бога за цю школу та дякує керівництву бази “Фавор” за можливість проводити навчання на їх комфортабельній молитовно-оздоровчій базі.

Вдячні музичному гурту “Велика Родина”, який вів нас у прославленні.

Вдячні за практичні поради від обласного пресвітера Олександра Кравченка, який закликав нас любити Ісуса і говорити про Нього; стати відповіддю на потреби оточуючих; працювати на перспективу, вкладаючи в дітей і молодь все краще, що дав нам Бог.

Ось що кажуть про Школу учасники:

“Школа лідерства – це реальна можливість перезарядитися, зупинитися і оцінити, як я служу, чому я служу і чи не загубила я відносини з Богом у служінні. Теми семінарів глибокі і актуальні. Особливо торкнулась мене тема про команду. Прийняла рішення вкладати в побудову відносин.”


“Школа лідерства – це чудова можливість переоцінити і профільтрувати своє служіння, та бачення своєї позиції у ньому. Остання тема про таланти, це тема яка є актуальною тому, що таланти – це внутрішній капітал, який ми часто не реалізовуємо для Божої місії, як належно.”


“Школа для мене була дуже корисна. Через проповідників та спікерів Бог докоряв мені, і разом з тим мотивував мене змінювати підхід, ставлення до служіння. Корисний час з потрібними людьми в роздумах про Божі плани.”

Дякуємо всім, хто підтримував проведення цього навчання, хто молився з нас. Будь-ласка продовжуйте підтримувати нас, адже попереду ще багато тренінгів в 2017-18 навчальному році, тож нехай Бог буде прославлений через зростання лідерів.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку