МДХ Україна прийняла участь в обласному молодіжному фестивалі Донецької області “Sunlakes2017”

Новини 17 Лип 2017

З 4 по 10 липня близько 300 молодих людей зі східної України зібралися разом для відпочинку та спільного часу з Богом на березі Лиманських озер. За словами організаторів – це найбільша кількість людей за останні роки.

Головна тема фестивалю була приурочена святкуванню 500-річчю Реформації. Тому кожен день на вечірніх зібраннях звучали проповіді по темам 5 стовпів Реформації. В учасників була чудова можливість не просто добре відпочивати, а з користю відпочивати, беручи участь в семінарах і майстер-класах.

Команда організаторів запросила МДХ служити молоді семінарами та проповідями. Олександр Дубінін, директор МДХ Україна, з радістю прийняв це запрошення і приїхав, щоб підбадьорити молодь такими семінарами: “Як приймати мудрі рішення,” “Як справлятися з великими труднощами в житті” і “Як розвивати своє зростання”. Крім семінарів Олександр провів дві проповіді на тему “Тільки Богу слава” і “Тільки благодать”.

Це був чудовий час спілкування з учасниками фестивалю. Нові знайомства з лідерами, які бажають працювати з дітьми ризику і в перспективі організовувати ДЦ. Також були намічені цілі та плани з проведення Шкіл Лідерства для Донецької області. Але найголовніше – це був спільний час прославлення Бога, багато прийнятих рішень, покаянь, і хорошої дружби молоді з різних церков.

Вся християнська молодь продовжує молитися за мир в Україні, і МДХ просить всіх молитовних партнерів усього світу і друзів не втомлюватися молитися з припинення війни, за розвиток молодіжного служіння на Донбасі, за зростання молодих лідерів в цьому регіоні і за Божий мир для кожної людини.

МДХ щиро вдячна Господу за можливість служити на цьому фестивалі.

SOLI DEO GLORIA!

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку