МДХ провела тренінг по служінню ДЦ в Донецькій області

Новини 20 Кві 2019

20 квітня в м. Костянтинівка відбувся тренінг на тему «Денний Центр від А до Я». На зустріч приїхали 25 чоловік: лідери вже діючих Денних Центрів, і ті служителі, які думають про це створення ДЦ в своїй церкві.

Зустріч почалась з прославлення Бога піснями, проповіддю пастора про те, як важливо вкладати в дітей і не боронити їм приходити до Христа.

Учасники почули історію служіння ДЦ в м. Костянтинівка, який працює вже пів року, і розуміє наскільки це не легке служіння. В кожну дитину потрібно вкласти максимум зусиль, але ці зусилля результативні тим, що діти змінюються. На зустрічах вони можуть почути про любов Христа і прийняти Його як свого Спасителя.

Аня Сладь, тренер і спікер в сфері ДЦ, навчала про початкову роботу денного центру, про особливості дітей, про те, як ДЦ впливає на всесторонній розвиток дитини.

Людмила Кашуба, координатор ДЦ по Україні поділилась історією започаткування ДЦ від організації МДХ, а також навчала про початкову роботу з сім’ями.

Особливим на цій зустрічі був час обміну свідоцтвами та історіями з життя Денних Центрів. Галина Соходон з ДЦ в м. Дружківка поділилась своїми труднощами та радощами в служінні. І дівчина Віка, яка колись ходила до них на зустрічі, розповіла свою історію, як вона навернулась до Бога, і тепер сама допомагає дітям і є лідером в цьому служінні.

Євгеній Гринішин з ДЦ м. Покровськ розповів, як відкрився їх ДЦ, про те, як нелегко буває допомогти дітям, але навіть маленькі досягнення приносили радість служити далі Богу.

Сім’я місіонерів розповіла про своє служіння в м. Авдіївка, про те, як вони служать діткам, допомагаючи їм з уроками та творчими заняттями, показуючи приклад свого життя.

Після кожної розповіді учасники молились за кожен денний центр та їх потреби. Підключайтесь і ви до молитви про Денні Центри на сході України, особливо ті, які дуже близько до території, де йде війна. Вони потребують підтримки і більшої кількості служителів.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку