МДХ провела другу сесію Школи Командного Служіння Донецької області

Новини 09 Лис 2019

9 листопада 2019 року у м. Маріуполь відбулась друга Школа Командного Служіння Донецької області, яку організовує “Молодь для Христа”. На цю подію приїхали 48 учасників – команди молодіжного та підліткових служінь церков Донецької області. Вони навчались практичному служінню і лідерським навичкам.

Головним спікером цієї школи був Андрій Талько (координатор навчання лідерів), який виклав тему важливості малих груп в помісних церквах. Учасники розглядали особливості організації та проведення малих груп, їх бачення та структуру. Ця тема була особливо корисна для молодіжних та підліткових команд.

Семінар «Як провести свято сім’ї в своєму місті» викладала Юля Федорук (працівник християнської організації «Абетка життя»). На її семінарі звучали практичні поради про те, як зацікавити сім’ї, які не знають Бога, прийти на свято сім’ї та провести час разом.

Також на школі організатори представили важливе та ефективне служіння – Денні Центри, через яке можна допомогти дітям та сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини. Координатор по денним центрам Людмила Кашуба розповіла про початок цього служіння в Україні, мету, причини та результати, які є на даний момент. А тренер по Денним Центрам Аня Сладь розповіла про те, що таке денний центр, хто такі діти ризику, як з ними працювати практично, з чого розпочати ДЦ. Також лунало багато практичних історій, порад, та прикладів дітей, які прийшли до Бога через служіння ДЦ.

Підтримуйте проект Школи командного служіння на Сході України, щоб Євангеліє ширилось в Донецькій області, щоб дітки, підлітки, молодь і їх сім’ї мали щасливе життя під керівництвом Бога, а команди церков ефективно звершували служіння, прославляючи Господа Ісуса.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку