МДХ презентувала служіння Денних Центрів на Хмельниччині

Новини 23 Бер 2018

Молодь для Христа прийняла участь у щорічній обласній табірній конференції під назвою “Наставництво, як спосіб життя”, яка відбулася 23-24 березня у м. Хмельницький. Було близько 50 людей. Говорили про те, як важливо наставництво у наших церквах. І ще однією головною думкою конференції була “Чому важлива після табірна робота”.

Координатор по роботі Денних Центрів Людмила Кашуба викладала семінар “Як допомогти дітям і підліткам вирішувати їхні проблеми”. Учасники цього семінару були дуже задоволені і вдячні Богу і Людмилі за практичний і хороший семінар.

Також Філіпова Тетяна, відповідальна за служіння Денного Центра у м. Хмельницькому, презентувала служіння Денних Центрів, мотивуючи молодих служителів до праці з дітьми які, соціально не захищені. А також розказала мету цього служіння – запобігти тому, щоб діти ризику не стали дітьми вулиці. Денний Центр дуже хороша ідея для після табірної роботи з дітьми і підлітками.

МДХ дякує дитячо-підлітковому комітету Хмельницької області за запрошення проводити семінар і презентувати служіння Денних Центрів. Моліться, щоб це служіння ширилося у Хмельницькій області. Щоб діти і підлітки могли приймати Христа у своє серце.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку