Діти з Денних Центрів Хмельниччини “подорожували” країнами світу

Новини 21 Лип 2017

17-21 липня на Хмельниччині проводився табір для дітей з Денних Центрів. У таборі було 75 діток, половина з яких вперше були у християнському таборі. Програма табору називалась «До краю землі». Кожний день учасники “подорожували” по різних країнах.

Відправною точкою польоту була Україна, діти приїхавши на територію бази опинилися в аеропорту України і після чого кожний ранок прокидалися уже в іншій країні.

А на біблійних уроках обговорювали різні теми: кожна людина є грішною перед Богом; від гріха може звільнити тільки кров Христа; очищення через Христа; та інші. Остання тема – «А що потім?».

Кожна з цих тем була пов’язана з певною країною по якій подорожували учасники. Вони не могли дочекатися ранкового зібрання, щоб дізнатися у якій країні вони прокинулися і що на них сьогодні чекає. У таборі були різноманітні гуртки: рукоділля, спорт, але особливістю табору був гурток «Віртуальні мандрівники». На цьому гуртку діти віртуально мандрували по країні дня, дізнавалися нові і цікаві факти про цю країну, розглядали на карті світу де вона знаходиться, співали їхні національні пісні і куштували страви цих країн.

В останній вечір табору був карнавал, де кожна команда представляла певну країну. Кожна дитина мала змогу проявити свої таланти і здібності.

А по приїзду додому у Хмельницький було зроблено батьківський день на території церкви «Дім Євангелія». Учасники показали для своїх батьків те, що вони вивчали протягом п’яти днів, і після чого пастор церкви помолився за діток і батьків.

МДХ дякує усім партнерам за молитви і підтримку та заохочує усіх небайдужих долучатися до співпраці для спасіння дітей ризику.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку