“Діти – квіти” та інші активності Денного Центру у Львові

Новини 28 Лис 2018

Денний центр «Оптиміст» у м. Львів активно проводить зустрічі Денного Центру декілька раз на тиждень. Дітям допомагають зі шкільним завданням, а також учасники ДЦ проходять курс лідерства. Близько 50-60 дітей в трьох різних вікових групах отримують піклування, харчування та різну допомогу на зустрічах ДЦ.

Останнім часом приходять на денний центр разом з дітьми почали приходити дві мами і по-дружньому приймають участь в усіх заходах центру.

Нещодавно на церковному святі жнив діти денного центру підготували сценку на тему служіння один одному нашими дарами. А ще вони зробили величезну прикрасу у формі серця з цукерок і роздавали всім присутнім в церкві. Це справило величезне позитивне враження на членів церкви і церковних дітей.

Під час осінніх канікул команда провела спільне заняття денного центру на тему, як правильно виявляти братню любов один до одного. Відповідальна за денний центр Тетяна Сидько провела тему «5 мов любові», в тесті учасники визначали свою мову любові. А потім діти прикріпили на свої спини аркуши паперу і кожний писав іншим хороші слова, позитивні якості і добрі побажання.

Спільне заняття було присвячено дню іменинників. Команда зробила банер з сімейним деревом денного центру, і на ньому розвісили квіточки з фотографією дитини в центрі і пелюсточками з тими якостями, які писали діти про інших. Квіточки зробили в чотирьох кольорових гамах, згідно 4-х пір року, коли хто народився.

Ось такі творчі активності проводить ДЦ у Львові. Підтримуйте це важливе служіння, адже воно має великий вплив на дітей з сімей з складними життєвими обставинами.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку