Денні центри. Перезавантаження…

Новини 19 Січ 2018

19-20 січня в м. Хмельницький відбулась конференція для лідерів Денних Центрів південно-західного регіону.

Конференція починалась з привітання «Дякуйте Господу бо навіки Його Милосердя…» звучала подяка Богу, що дав таку гарну можливість всім зібратись, що майже всі команди змогли приїхати, за служіння дітям ризику, за мирне небо… Також славили Господа піснями, чудове прославлення наповнило серця учасників миром та радістю. Була гарна атмосфера при свічках, та з бенгальськими вогниками. Це захопило всіх до спілкування. Весь вечір був присвячений молитві за кожен Денний Центр. лідери розповідали про свої благословення та потреби на даний момент. Це звісно зайняло багато часу але це того варте… в кінці дня кожен особисто отримав солоденький та тепленький подаруночок, який буде нагадувати ще довго про конференцію…

Наступний весь день конференції був присвячений навчанню. Звучали такі семінари: Статистика в Україні стосовно дітей ризику; Керівний контроль; Як доцільніше вибирати програму ДЦ; Профілактика в школах; Насилля серед дітей; Робота з соціальними службами; Душеопікунство серед дітей. А також між семінарами були презентації такі, як Вивчення Біблії по індуктивному методу, були запропоновані курси які можна використовувати з лідерами, батьками, а також з дітьми. Благодійна організація «Збережи життя», яка розпочала свою роботу в м. Хмельницькому зовсім недавно розповіла про свою роботу, спрямовану на те, щоб зберегти життя дитинці, яка ще не народилась, та працювати з мамочками які попали в складні обставини життя (це категорія дівчат з кризових сімей).

Також кожен лідер отримав пакет з різними матеріалами, та літературою, яку вони можуть використати для свого служіння, та подарунок «Щоденник» на 2018 рік від “Молодь для Христа” в якому зібрана інформація про роботу МДХ.

Конференція пройшла дуже плідно і Бог через неї оновив всіх до роботи на ниві Божій.

Дякуємо Господу, за те що Він веде в цьому служінні, підбадьорює та дає можливість служити Йому ще краще. Слава Богу за все, а також подяка тим хто молиться за це служіння Денних Центрів та підтримує.

Якщо ви бажаєте бути частиною цього служіння та підтримувати роботу з дітьми ризику, приєднуйтесь до партнерства. Разом ми зробимо більше.

Дивитись фото з конференції

Деякі відгуки учасників:

“Кожне слово, яке я почула було дуже важливе і повчальне для мене. Це те, що дає мені натхнення працювати далі, розуміння того, що те що я роблю є важливим перед Богом. Маю бажання віддавати любов дітям, підбадьорити свою команду. Бог дав мені бажання відкрити Денний Центр в с. Бабшин.” (служитель з м. Кам’янець-Подільский)


“Особисто я набралася сил, дійсно «перезавантажилася», знову зрозуміла, що це служіння серйозне, і це для Бога дуже цінно. Просто в останні часи трішки опускалися руки, але слава Богу за цю конференцію, за команду лідерів. Все було в точку! Будемо працювати з новими силами. Слава Богу за все!” (служитель з м. Красилів)

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку