Денні центри для дітей групи ризику розвиваються на сході України

Новини 16 Кві 2019

Денний центр в м. Костянтинівка при Домі молитви ЄХБ відкрився декілька місяців тому. Близько 20 дітей із сімей СЖО регулярно відвідують цей ДЦ.

На початку зустрічі з дітьми були по понеділках, але з часом команда бачила велику потребу в піклуванні про таких дітей і впровадила ще зустрічі по середам. Щоразу на зустрічах ДЦ волонтери з місцевої церкви допомагають діткам з домашнім шкільним завданням, годують їх, навчають різним життєвим навичкам. Діти з радістю разом співають, читають Біблію, слухають повчальні розповіді.

Господь допомагає служителям виділяти для дітей час не тільки в шкільний період, а й під час канікул (осінніх, зимових, весняних), кожен день організовувати християнські зустрічі, майстер-класи, організовувати поїздки в інші міста. Кілька діток вже з Денного центру почали приходити на недільні богослужіння в церкву, на недільну школу і клуб «Майбутнє». Слава Богу, що Господь змінює серця дітей. Моліться особливо про Денні Центри на сході України, адже вони знаходяться дуже близько до території військових дій (близько 30-40 км), тому лідери ДЦ там потребують особливої підтримки.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку