МДХ провела майстер-клас про служіння з важкими підлітками

News 17 Mar 2018

“Молодь для Христа” прийняла участь у величезній молодіжній конференції “Живий рух”, яка відбулась 16-17 березня у Львові для більш, ніж 1300 учасників.

Координатор клубного служіння “Скеля”, Дмитро Чернокоза виклав семінар “Робота з важкими підлітками та душеопікунство підлітків”. Це одна із найактуальніших тем сьогодення. Цей семінар зібрав близько 200 слухачів. Така кількість є гучним підтвердженням актуальності цієї теми.

На цій конференції МДХ також презентувала один із найефективніших напрямків служіння по роботі із дітьми, які живуть в важких життєвих обставинах – служіння Денних Центрів. Про це говорила координатор Денних центрів Хмельницької області, Людмила Кашуба, також детально про це на прикладі свого локального Денного центру розказав Василь Черевко, лідер ДЦ на Львівщині.

Під час семінару був окремий час на питання. Багато учасників задавали запитання, пов’язані із роботою як з важкими підлітками, так і з тим, як започаткувати роботу денного центру.

Моліться за дітей та підлітків України, які потребують допомоги, яку може їм надати тільки Господь, використовуючи Своїх вірних служителів. Також моліться за організацію нових клубів та денних центрів по Україні.

МДХ щиро дякує організаторам конференції за запрошення та за надану можливість провести майстер-клас.

We're in social media
Subscribe to the newsletter