Корисні нагороди для дітей групи ризику

News 11 Jun 2020

10 червня Денний Центр «Життя прекрасне» організував ярмарок обміну лайків, в якому 39 діток прийняли участь.

Протягом року діти збирали бали–лайки. Вони їх отримували за гарно виконане домашнє завдання, за вивчення біблійних віршів, за поведінку, за присутність, за активність та ін. Тепер настав час їх обміняти на корисні винагороди. Ярмарок – це не просто винагорода дітям за плідну працю, це і гарна нагода спостерігати за їх поведінкою, взаємодією з іншими, за прийняттям рішень, за їх цінностями та уподобаннями, за вмінням розпоряджатися власними коштами, хоча і несправжніми. Кожна дитина унікальна і особлива.

Надзвичайно вразила поведінка двох братиків. Вони з бідної сім’ї, нещодавно почали відвідувати ДЦ, тому у них було мало балів-лайків. Зазвичай діти на ярмарку обирають для себе іграшки, солодощі. Задля експерименту на ярмарку “продавався” продуктовий набір. Старший хлопчик, не роздумуючи, усі свої бали витратив на нього, а молодший – на гігієнічний набір для матусі.

Вразила своєю поведінкою і 11-річна дівчинка – усі зібрані нею бали вона витратила на молодшу сестричку, яка ще не відвідує денний центр.

Це дійсно була приємна довгоочікувана подія для учасників денного центру. Нарешті діти могли побачитись один з одним. І хоча зустріч відбулася з дотриманням усіх правил карантину: діти приходили невеличким групами до 10 чол, усі були в масках, проводилася дезінфекція рук, дотримання дистанції – учасники були дуже задоволені.

Команда ДЦ «Життя прекрасне» щиро вдячна Богу та усім партнерам за змогу дарувати радість дітям. Приєднуйтесь до партнерства, щоб поширювати діяльність Денних Центрів і приносити турботу і радість ще більшій кількості дітей.

We're in social media
Subscribe to the newsletter