Зустріч для лідерів Денних Центрів у Житомирі

Новини 11 Лют 2019

11 лютого координатори МДХ по Денних Центрів провели лідерську зустріч для служителів ДЦ Житомирського регіону. Це був час навчання, спілкування і підбадьорення. Кожен лідер центру мав нагоду розповісти про свої особисті благословіння і переживання, а також про ситуацію в служінні.

Головними темами обговорення на зустрічі були: робота з сім’ями, заохочення дітей до навчання та ідеї запрошення нових дітей на ДЦ. Щодо цих тем кожен учасник зустрічі зміг поділитися своїм досвідом і надати ідеї для інших лідерів. Також служителі вивчали шкалу оцінювання досягнень дітей у центрі.

На завершення зустрічі, організатори вручили подарунки для лідерів ДЦ. Пастор церкви “Джерело Життя” м. Житомир Геннадій Янченко звершив молитву благословіння за лідерів і побажав не виснажуватись в служінні, бо вони роблять правильну справу.

З відгуків лідерів було зрозуміло, що такі зустрічі потрібні, адже учасники просили організовувати їх частіше. Слава Богу за можливість служити лідерам ДЦ. МДХ дякує усім партнерам, які підтримують Денні Центри. Залучайтеся до молитви та допомоги у цій діяльності.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку