Відкриття школи лідерства на Донеччині

Новини 24 Бер 2018

24 березня «Молодь для Христа» разом з молодіжним комітетом церков ЄХБ Донецької області провели 1 школу лідерів. На це навчання приїхали 55 учасників – лідери і їх команди з різних церков Донеччини.

Семінари про те, що всіх нас Бог покликав бути лідерами, для декого були відкриттям! В книзі Буття 1:26 сказано, що Бог створив людину і дав їй відповідальність панувати, іншими словами бути лідером! Треба бути лідером над своїм часом, фінансами, почуттями. Семінар про серце лідера відкрив істину, що лідер має робити служіння з правильним серцем. Також учасники вчились ставити пріоритети та приймати рішення, говорили про бачення, стратегію, на прикладі Ісуса Христа вчилися працювати з людьми на різних рівнях.

Окрім спікера Андрія Талька, викладали теми ще й керівники молоді церков Донецької області: Борис Коровченко, Марк Стоєв, Богдан Логвіненко, Антон Мазур. Також приїхав викладати семінар керівник молоді Східного регіону України Віталій Кравченков.

Це був чудовий час навчання, спілкування, аналізу свого служіння, а також прийняття важливих рішень служити з більшою посвятою.

Молімося за сильні лідерські команди в церквах Донецької області.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку