Третя сесія школи лідерства МДХ у Харкові

Новини 21 Жов 2017

МДХ продовжує зрощувати лідерів служінь, навчаючи лідерським навичкам. Для цього в 2017-18 навчальному році запускається новий цикл Школи Лідерства, обласних і регіональних. Розпочався цей цикл тренінгом у Харкові 20-21 жовтня. Це третя сесія у цій місцевості.

Відкрив школу молитвою та проповіддю Слова Божого обласний пресвітер Генадій Пилипенко. Він дав уроки життя в цьому світі для християнина на основі історії Даніїла.

Третя школа підготовки лідерів розкриває актуальну тему відносин лідера і команди. Всі семінари проникали в глибину серця, – відмітили учасники конференції, – і спонукали до переоцінки мотивів, цілей і методів служіння, аналізу своїх відносин з оточуючими. У перервах між семінарами говорили про ефективність церкви. Еталони ефективності. Причини неефективності. Приємно, що навчатись прийшли люди, котрі насправді бажають служити цілеспрямовано і результативно. Немаштабність школи дала можливість для індивідуального спілкування між спікерами і учасниками. Молоді брати цікавилися організацією нових церков і різних служінь.

Відгуки молоді надихають команду МДХ продовжувати роботу, допомагати церквам в підготовці служителів:

“Дякую організаторам і спікерам школи лідерства. Хоч нас було і небагато, але ця школа була дуже класною! Кожна тема стосувалася серця, і жива в пам’яті. Я дуже сподіваюся, що вийде все це застосовувати в житті. Ще мені сподобалася атмосфера, все так просто, легко і дуже дружелюбно.”


“Отримую велике задоволення від навчання. Потрібні істини звучать, торкаються серця. Народжуються проповіді. Цей матеріал можна застосовувати у всіх сферах служіння і особистого життя.”


“Школи лідерства – це і можливість спілкуватися. На попередній школі я познайомився з християнами з Луганська. Вже їздив туди допомогти в служінні. Слава Богу за зустрічі.”


“Я вже не вперше проходжу саме цей курс. Але теми дуже актуальні для мене саме сьогодні. На цій школі прийняла багато рішень, як будувати  стосунки в сім’ї і в лідерській команді. Оцінила мотиви свого служіння. Хочу зростати в любові до людей. Моліться будь ласка, що були сили втілювати почуте в життя. Благословінь команді МДХ!”

Дякуємо Богу за можливість навчатися та навчати! І, будь ласка, продовжуйте молитися та підтримувати нас у викладанні. Попереду ще 9 Шкіл восени цього року і навесні наступного.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку