Просте піклування про підлітків з сімей СЖО

Новини 10 Чер 2020

Діти з кризових родин дуже потребують уваги і турботи. Денні центри є дієвим методом, щоб допомагати таким дітям, розповідати про Божу любов і цю любов показувати на дії. Так, працівник МДХ, Аня запросила двох дівчат, які відвідували Денний Центр (але через карантин зараз зустрічі не проходять) до себе додому на обід. Дівчата були в захваті від можливості разом вчитись готувати на кухні, спілкуватися, а потім спільно з великою родиною Ані смачно поїсти. Вони постійно повторювали, що їм дуже подобається проводити час, бачачи таку щасливу родину.

На жаль, дівчата зростають у неповній родині і їм не вистачає уваги і тієї людини, яка б привила навички, потрібні дівчаткам.

Аня подарувала їм деяких одяг і красивий рюкзак для школи.

Дізнавшись, що школярки мають заборгованість з дистанційного навчання, працівник МДХ шукає добровольців-вчителів, котрі допоможуть дітям здати домашні завдання і нормально завершити навчальний рік.

Здавалося б один день – це не багато. Але для дітей ризику це насправді важливо – змінити обстановку, побути в атмосфері любові і турботи. Побачити приклад нормальних сімейних відносин.

Запрошуємо вас підтримати служіння Денних Центрів, а також молитися за цих дівчат та тисячі інших дітей, яким служать Денні Центри по Україні. Якщо ви є вчителем і хотіли б на волонтерських засадах допомогти таким дітям підтягнути навчання – напишіть на office@yfcua.com

Долучайтесь до партнерства з МДХ.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку