МДХ прийняла участь в підлітковій конференції на Київщині

Новини 23 Бер 2018

23-25 березня 2018 в містечку Клавдієво, що на Київщині, відбулась щорічна підліткова конференція Київської області під назвою “Фільтр-2”, в якій взяли участь майже двісті підлітків 12-16 років. Біля 30% учасників – з невіруючих сімей.

Організували конференцію команди підліткових служінь Києва. Серед організаторів – команда клубу “Colors”, центральної баптистської церкви Києва «Дім Євангелія».

“Я не центр всесвіту” – тема конференції. Ціль заходу – показати, Хто є справжнім центром всесвіту, і Хто має бути центром нашого життя. Саме такі речі важливі в підлітковому віці, коли більшість хлопців та дівчат вважають себе центром всесвіту, принаймні у своєму оточенні.

Участь в конференції також прийняла організація “Молодь для Христа, Україна”. Дмитро Чернокоза був одним із промовців конференції. Він поділився досвідом та Словом, метою якого було показати Ісуса Христа в центрі життєвих труднощів молоді.

Кожен день конференції була підготовлена цікава та збудовуюча програма. Промовці мотивували молодь до життя, в центрі якого є Христос. Захоплюючі ігри та квести, творчі завдання та командні випробування. Все це та багато іншого наповнило програму.

Майже двісті учасників конференції провели неймовірний час. Навчились від Слова, надихнулись та усвідомили важливість стосунків з Ісусом Христом.

Моліться за учасників конференції, щоб посіяне Слово дало плоди, прославивши Отця Небесного та привело їх до спасіння. Моліться за розвиток підліткових клубів, щоб ще більше неспасених підлітків навернулися до Бога.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку