МДХ представила нові семінари для дитячих служителів

Новини 21 Жов 2017

20-21 жовтня в м. Києві відбулась виставка оснащення дитячих служителів, організована командою Кеті Гоулд “Абетка життя”. Як і в попередні роки, «Молодь для Христа» мала за честь прийняти активну участь, представивши свої ресурси та моделі роботи з дітьми і підлітками.

Також «Молодь для Христа» представила три семінари, два з яких — зовсім нові. Перший семінар – «Душеопікунство в підлітковому служінні». Спікером був Дмитро Чернокоза, координатор підліткових клубів «Скеля», який поділився власним досвідом душеопікунства в підлітковому служінні. Семінар містив практичні поради на підставі пройденого досвіду: як підготувати себе до зустрічі з людиною, якою будемо опікуватися; небезпеки, які існують або можуть з’явитись в процесі роботи та ін.

Новий семінар на актуальну тему «Страх, який править у серцях дітей з неблагополучних родин» викладала координатор соціального служіння Денних Центрів в Хмельницькій області Людмила Кашуба, яка вже не один рік зі своєю командою служить саме таким дітям. Під час семінару присутні ставили багато питань на тему страху, більше цікавились, як саме можна допомогти дітям з такою проблемою.

Також новим семінаром від «Молодь для Христа» на виставці став семінар «Розвиток особистості через гуртки», спікером якого була Анна Сладь, координатор соціального служіння Денних Центрів в Житомирській області. Пролунали такі важливі істини, для когось вперше, для когось як нагадування, що важливо, незалежно який гурток ви проводите – найважливішим є духовний розвиток дитини. Присутніх в залі, які вже роблять таке служіння, заохочували не опускати руки і продовжувати служіння, навіть якщо вони не бачать плодів своєї праці. А новачків заохочували розпочинати служіння через гуртки англійської мови, спорт, кулінарію, хенд-мейд та інші, тому що це дуже гарна можливість вплинути на дітей, підлітків, молодь на більш особистому рівні.

Бог дав чудову можливість нашій організації в ці дні навчити близько 470 служителів для подальшого ефективного служіння! Нехай це допоможе принести багато плодів для слави Божої!

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку