Майстер-клас по кулінарії для дітей з сімей СЖО

Новини 28 Чер 2019

Особливу зустріч організував Денний Центр для дітей групи ризику в м. Дружковка – майстер-клас з кулінарії. Всім дуже сподобалося готувати і відчути себе шеф-кухарем. Організатори хотіли навчити дітей готувати і заохотити їх інтерес до приготування їжі.

Майстер-клас проводили: фахівець, який займається викладанням занять по майстер-класу та кухар.

Зустрічі Денного Центру «Перезавантаження» проходять кілька разів на тиждень, куди приходять діти з сімей СЖО. Діти там отримують гарячу їжу, отримують моральну і духовну підтримку через бесіди з наставниками. Також в інтерактивній формі вони дізнаються про Бога і біблійних цінності, на яких вони можуть будувати своє життя. З більш молодшими дітьми лідери грають в настільні ігри. Всі діти приходять на зустріч відразу ж після занять в школі.

ДЦ «Перезавантаження» просить молиться за дітей. А також, щоб Бог давав мудрості керівнику і помічникам в плануванні нових ідей, щоб доносити любов Божу, дарувати дітям турботу, яку вони не бачать в своїх сім’ях.

Подяка всім партнерам, які підтримують служіння денних центрів. Приєднуйтесь до партнерства задля цього величезного служіння. В Україні діє понад 110 денних центрів, які потребують ваших молитов та підтримки.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку