Діти в Денному Центрі “Щасливий день” вчились дякувати за все

Новини 13 Лис 2019

На осінніх шкільних канікулах в ДЦ «Щасливий День», що в м. Ковель, відбулась особлива зустріч на тему подяки. Лідери заохотили 30 дітей, які були присутні, дякувати Богу за те що ми маємо, та мотивували їх просити за тих людей, хто цього всього немає.

Діти змогли відвідати шість “молитовних кімнат” (кімната подяки за сім’ю, батьків, за дім, за їжу, за здоров’я, та за Ісуса Христа) де їх чекала особлива атмосфера, важлива інформація, статистика. Діти багато нового дізналися про ці шість факторів. Адже так багато людей не мають того, що маємо вони. Тому вони не лише дякували, але й просили і за себе і за тих хто є сиротами та живуть в інтернатах, тих, які не мають де жити, за тих хто голодує та немає доступу до питної води, за тих, хто живуть там, де йде війна, а також за хворих та інвалідів. В останній кімнаті була подяка Богу за Його присутність в нашому житті, скрізь та повсюди. Діти дивилися змістовне відео на цю тематику. А на засвоєння всі намалювали малюнки за що вони вдячні Богу.

Діти в цей вечір багато молитися. Були й такі діти, які молилися в цей вечір вперше. Команда Денного Центру дякує Богу за всі Його благословіння.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку