Денний центр допомагає малозабезпеченим сім’ям під час карантину

Новини 30 Бер 2020

Як тільки був оголошений карантин, ДЦ в м. Мирноград відразу ж організував допомогу продуктовими наборами для багатодітних сімей, і сімей в СЖО. Ця допомога дуже актуальна в цей нелегкий час. Батьки тих дітей, які відвідують денний центр були дуже вдячні за це.

Звичайно ж карантин призупинив зустрічі Денного Центру, але ДЦ на початку березня все таки встиг до карантину організувати поїздку в сусіднє місто на цікаве шоу «Механіки світла». Цікаве представлення, де, завдяки фізичним і хімічним наглядним експериментам, діти дізналися важливі біблійні істини. Діти були в захваті від побаченого.

Також в ДЦ діти дуже засмутилися, що припинені заняття по вивченню Біблії через посібники, подаровані місією «Сумка Самарянина». Але вони вірять, що скоро обов’язково продовжать їх захоплюючу подорож по сторінках Книги Життя.

На даний момент зустрічі з дітьми ДЦ припинені. На жаль, діти не мають можливості онлайн спілкування через відсутність доступу до Інтернету. Тому лідери дзвонять їм по телефону і продовжують спілкуватися і підбадьорювати дітей. Наставники денного центру з нетерпінням чекають можливості зустрітися з дітьми знову.

Моліться про дітей, про сім’ї СЖО в цей важкий час. Приєднуйтесь до партнерства і допоможіть Денним Центрам розвиватися і ще більше служити дітям групи ризику.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку