“Безлад” в Денному Центрі та креативність в зборі коштів на служіння

Новини 26 Кві 2019

Одна з останніх зустрічей Денного Центру “Джерело Життя”, що в м. Житомир пройшла під темою “Безлад”. В приміщенні лідери створили максимально некомфортну атмосферу. Команда одягнулася аби як, забрала стільці і запропонувала дітям сидіти на підлозі. Програма була насичена дивакуватими (в межах розумного) іграми. А запрошений спікер мав промову до дітей і говорив про гріх і про те, як він псує життя людей, як приносить в нього безлад. А також він розповів про Ісуса, Який приводить життя кожного християнина в порядок.

Діти були під враженням від зустрічі. Старші підлітки по-особливому відреагували на атмосферу. Казали, що це дуже гарний приклад того, як не варто робити. Не допускати бардак у кімнаті, в душі, у відносинах, у житті.

Команда ДЦ “Джерело Життя” проводить зустрічі для дітей групи ризику регулярно і радіє від того, що склад команди поповнився ще двома лідерами. Стали продуктивніші лідерські зустрічі і це одразу призвело до покращення в програмі ДЦ. Команда активно працює над тим, щоб знайти додаткові кошти для потреб денного центру. Тому вирішили готувати щось смачне і пропонувати людям в церкві після недільного зібрання, коли вони спілкуються за чашкою чаю. Пастори підтримали ідею. І всій церкві це сподобалось. Отож всю піцу, яку приготували учасники ДЦ – розкупили. Цей старт дав мотивацію їм і далі продовжувати таку практику – пекти щось смачне, продавати і кошти використовувати для служіння Денного Центру.

Лідери радіють, що Господь дає гарні ідеї для розвитку ДЦ, що діти і підлітки приходять на зустрічі і чують про Ісуса, що Бог посилає відповіді на молитви і дає нових людей в команду.

Підтримуйте це важливе служіння і моліться про розвиток Денних Центрів по Україні, яких на сьогодні більше сотні і служать більш, ніж 2000 дітей з сімей СЖО.

Ми в соцмережах
Підписатися на розсилку