Соціальна діяльність з мамами в Денному Центрі у Луцьку

Перегляди: 55

Денний Центр "Маяк" у Луцьку активно впроваджує роботу серед мам тих дітей, які відвідують ДЦ. Ця діяльність настільки розростається, що лідери ДЦ думають про те, щоб створити окремий Денний Центр для мам, де б вони могли спілкуватися про їхні проблеми, вдосконалюватись у сфері материнства, вивчати разом біблійні істини, взагалі отримувати духовну і соціальну підтримку.

Після Різдвяних свят, коли лідери змогли відвідати майже всіх діток з ДЦ, розпочалися зустрічі не тільки для дітей, а й для мам. На минулій зустрічі 27 діток виготовили разом фото-рамки для їхніх мам. Деякі фото-рамки вони забрали із собою, щоб вставити фото мам після фотосесії на останній зустрічі. Тому матусі, які прийшли на зустріч ДЦ, могли отримати не лише гарний настрій, а й забрати свої фото в рамочках, а також мед, який був благодійно наданий Денним Центрам від партнерів МДХ.

На зустрічі з мамами було 6 чудових жіночок. Вони спілкувалися з лідерами, вивчали Боже Слово, розповідали про свої непрості долі.

Але команда ДЦ зараз радіє, що вони тепер знають про Бога, Ісуса Христа, Хто здатен допомогти кожному. На завершення зустрічі ці мами разом молились, щоб Бог допоміг їм.

Приєднуйтесь до молитов про цю важливу діяльність та підтримуйте служіння Денних Центрів.